tag:blogger.com,1999:blog-1644895513213792727.post561951204254119607..comments2022-10-25T06:19:40.754-07:00Comments on Can Misèries: Arròs amb conillCan Misèrieshttp://www.blogger.com/profile/01478173078307783657noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1644895513213792727.post-62917115553497364312015-05-01T14:44:40.631-07:002015-05-01T14:44:40.631-07:00Quina bona pinta T'animo a fer una ullada al m...Quina bona pinta T'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.comJuliahttps://www.blogger.com/profile/12331436763088230570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1644895513213792727.post-64819023269413231622013-12-01T13:47:46.785-08:002013-12-01T13:47:46.785-08:001r Concurs de receptes de cuina amb tòfona de Cent...1r Concurs de receptes de cuina amb tòfona de Centelles. <br /><br /><br />Benvolguts Alba i Oriol,<br /><br /><br /><br />Us volem donar a conéixer el concurs de receptes de cuina amb tòfona que organitza el nostre municipi amb motiu de la 6a Fira de la tòfona de Centelles (21 de desembre tot el dia, 22 de desembre al matí).<br /><br />Podeu consultar les bases al següent enllaç http://centellescapitaldelatofona.wordpress.com/2013/11/10/bases-del-concurs-de-cuina-centelles-capital-de-la-tofona-2013%E2%80%B3/ i informació genèrica a http://centellescapitaldelatofona.wordpress.com/ .<br /><br /><br />Us animem a enviar i/o encoratjar a amants de la gastronomia receptes i/o fotografies amb tòfona negra al concurs. El termini finalitza el proper 10 de desembre.<br /><br /><br />També podreu seguir les nostres receptes fent un m’agrada a la pàgina de seguidors Facebook Centelles, capital de la tofona – Centelles, capital de la trufa<br /><br /><br />Agrairem ens feu difusió entre els vostres amics/seguidors, i us convidem a gaudir de la 6a fira de la tòfona el cap de setmana del 21 de desembre (dissabte tot el dia) i 22 (diumenge, matí), amb una agenda plena d'activitats, entre elles, cursos de cuina gratuïts amb degustacions. Aquest any tindrem el restaurant les Cols d'Olot. No us ho perdeu!<br /><br /><br />Salutacions,<br /><br /><br />Virtuts Saez<br /><br />Tècnica de turisme<br /><br />Promoció Econòmica Osona Sud - Alt Congost<br /><br />Tel 938-811-257<br /><br />Fax 938-812-094<br /><br />saeznv@diba.catAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1644895513213792727.post-45443881810932597822013-07-14T13:43:33.145-07:002013-07-14T13:43:33.145-07:00Es veritat, quan pensem en carns blanques, amb poc...Es veritat, quan pensem en carns blanques, amb poc greix sempre pensem en el pollastre i en el gall dindi, però sovint ens oblidem del conill (al menys a mi em passa) i és una carn molt saludable i amb unes proteïnes d'alt valor biològic i com vosaltres molt bé dieu molt gustosa i amb poc greix. I amb arròs, deu estar boníssim, l'haurem de provar.<br />Petons<br />ConxitaConxitahttps://www.blogger.com/profile/03902366963278974642noreply@blogger.com