tag:blogger.com,1999:blog-1644895513213792727.post110859697685119145..comments2022-10-25T06:19:40.754-07:00Comments on Can Misèries: Peus de porc amb cargolsCan Misèrieshttp://www.blogger.com/profile/01478173078307783657noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1644895513213792727.post-72385752702161490112013-07-26T11:23:35.300-07:002013-07-26T11:23:35.300-07:00mmmm he de dir que quan vius fora de casa veure aq...mmmm he de dir que quan vius fora de casa veure aquests plats fan venir una gran "morrinya". A vegades es difícil poder fer les receptes casolanes al peu de la lletra i acabes adaptant-les com per exemple com menjar el asado del dia desprès i que no estigui sec? doncs que fagi un bon xup-xup amb samfaina i ja tenim la recepta de fusió jajaja<br />La veritat és que des del stic.cat és decobreixen blogs tan interessant com el vostre, el qual des de ja tindré en compte pels pròxims menus!<br />Salutacions<br />Ares<br /><a href="http://fuetimate.wordpress.com/" rel="nofollow">Fuet-i-Mate</a>Fuetimatehttps://www.blogger.com/profile/11950146332579914918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1644895513213792727.post-62102943912578156762013-06-16T14:54:47.292-07:002013-06-16T14:54:47.292-07:00Què bo!!!!No se si m'agraden més els peus de p...Què bo!!!!No se si m'agraden més els peus de porc o els cargols però totes dues coses juntes és espectacular.<br />Per cert, i la guinda?<br />Petons<br />ConxitaConxitahttps://www.blogger.com/profile/03902366963278974642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1644895513213792727.post-37594869503345171712013-06-16T03:59:19.725-07:002013-06-16T03:59:19.725-07:00un plat per gaudir.
Bon diumengeun plat per gaudir.<br />Bon diumengelolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.com