Ingredients per a 4 persones:
- 4 galtes de porc
- 2/3 cebes
- conyac
-oli, sal i pebre
Preu aproximat: 8 euros
La galta de porc és una de les carns més tendres i gustoses que hi ha, a més de ser molt fàcil de menjar i molt econòmica, així que és un plat ideal per Can Misèries.
Avui l'hem fet amb una recepta ben senzilla, només fa falta una cosa molt important: paciència! S'ha de coure molta estona i a temperatura baixa, per aconseguir que quedi ben tendra sense cremar-se. En primer lloc posem una cassola al foc amb un raig d'oli, la intensitat de l'escalfor ha de ser entre baixa i mitjana. Col·loquem les galtes prèviament salpebrades al gust, tapem i deixem coure uns 30 minuts. A continuació girem les peces i les deixem coure 30 minuts més.
Pelem les cebes i les tallem a trossos llargs i prims i les posem a la cassola, posem una mica més de sal per la ceba. Afegim un raig generós de conyac. Tapem un altre cop i deixem coure una altra hora sencera, és important que la cocció sigui amb tapa per a què tot el que s'evapori torni a caure sobre la carn , de manera que aquesta l'anirà absorbint i no quedarà seca.
Com veieu és un rostit ben fàcil i el resultat no deixarà indiferent a ningú. Que vagi de gust!
- 4 galtes de porc
- 2/3 cebes
- conyac
-oli, sal i pebre
Preu aproximat: 8 euros
Avui l'hem fet amb una recepta ben senzilla, només fa falta una cosa molt important: paciència! S'ha de coure molta estona i a temperatura baixa, per aconseguir que quedi ben tendra sense cremar-se. En primer lloc posem una cassola al foc amb un raig d'oli, la intensitat de l'escalfor ha de ser entre baixa i mitjana. Col·loquem les galtes prèviament salpebrades al gust, tapem i deixem coure uns 30 minuts. A continuació girem les peces i les deixem coure 30 minuts més.
Pelem les cebes i les tallem a trossos llargs i prims i les posem a la cassola, posem una mica més de sal per la ceba. Afegim un raig generós de conyac. Tapem un altre cop i deixem coure una altra hora sencera, és important que la cocció sigui amb tapa per a què tot el que s'evapori torni a caure sobre la carn , de manera que aquesta l'anirà absorbint i no quedarà seca.
Com veieu és un rostit ben fàcil i el resultat no deixarà indiferent a ningú. Que vagi de gust!
Les galtes és una carn molt bona i a molt bon preu i la recepta que presenteu vosaltres segur que fa d'aquesta carn un plat de luxe.
ResponEliminaPetons i que passeu una bona diada de Sant Jordi.
A Catacuina les receptes que més triomfen són les de galtes de porc. A casa ens agraden, moltíssim!
ResponElimina