diumenge, 10 de juny del 2012

Bloody Mary

Ingredients:
- suc de tomàquet
- vodka
- salsa worcestershire
- gel
- llimona
- api

Preu aproximat: 1-2 euros


Avui canviem de registre i fem un còctel, ja que a la recepta del 15 ens han proposat aquest repte pel mes de juny. Per això farem el nostre preferit, i que ara que ve l'estiu ve molt de gust ben fresquet. A diferència d'altres còctels, aquest ens el podem prendre com aperitiu abans de dinar, sopar o a mitja tarda.

Fer-lo és molt senzill, només es tracta de posar els ingredients a un got: primer el gel, després un raig de vodka, el suc de tomàquet i finalment unes gotes de salsa worcestershire, que li dóna un toc molt especial. Per decorar posarem una rodanxa de llimona i un tronc d'api amb un tall, de manera que s'aguanti en vertical al got.


4 comentaris:

  1. Us podeu creure que mai he provat el bloody mary? Hi he de posar remei aviat... amb tot el que porta sempre he pensat que ha de ser una delícia!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. A mi el Bloody Mary no me hace mucha gracia pero uno bien hecho puede resultar bueno. Es un cóctel muy especial, y si no te gusta el zumo de tomate (como a mi) difícilmente te gustará jaja Por cierto, la presentación con el apio perfecta ;)

    Besos!!

    ResponElimina
  3. M'encanta el bloody mary, és el meu preferit, tot un xute d'energia. He de provar de fer la vostra versió!

    ResponElimina
  4. Jo no he provat mai el bloody mary tot i que m'agrada molt el suc de tomàquet, aixi és que hauré de provar el bloody mary i amb la vostra recepta, es clar.
    Petons
    Conxita

    ResponElimina