Ingredients per a 4 persones:
- 10 cuixes de pollastre
- 2 cebes
- 3 dents d'all
- 100 g d'olives
- 1 gotet de conyac
- romaní
- sal, oli i pebre
Preu aproximat: 5 euros
- 10 cuixes de pollastre
- 2 cebes
- 3 dents d'all
- 100 g d'olives
- 1 gotet de conyac
- romaní
- sal, oli i pebre
Preu aproximat: 5 euros
Avui fem un plat senzill però molt mediterrani, ideal per fer-ne una bona quantitat i guardar-ne en "tàpers" per la setmana. Nosaltres hem comprat pernilets de mida petita, que es fan més ràpid i queden molt tendres, encara que el plat es pot fer amb qualsevol part del pollastre.
Posem oli a una paella i fregim a foc ben viu les cuixetes de pollastre fins que quedin ben torradetes. Les reservem a un plat a part. Aprofitem el mateix oli per sofregir l'all un minut, i afegir després la ceba. Baixem el foc, salem i deixem coure uns 30 minuts.
Un cop la ceba ja ha agafat el color que volem, afegim les olives, tornem a posar el pollastre a la cassola i afegim el got de cognac. Deixem coure 5 minuts per a que evapori l'alcohol i després afegim el romaní i un altre got ple d'aigua aquest cop. Tapem i ho deixem coure a foc suau 45 minuts més. Bon profit!
Si el preu ja es bo, la pinta que té el plat es excelent!
ResponEliminaQue sencillo pero a la vez un verdadero señor plato de pollo, si es que nuestra cocina da mucho de sí.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
de este plato podríamos de BUENO, BONITO Y BARATO
ResponEliminaHa d'estar molt bó aquest pollastre i molt original amb olives!
ResponEliminaL'haurem de provar de fer!
ptns!!
Nosaltres fem el fricandó amb olives. Diuen que és un costum del Sud de França.
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
Al pollastre al forn també hi poso olives...i als nanos els encanta!!!
ResponEliminaHi poseu olives normals, de pot? O bé han de ser crues? A Marràqueix en vaig menjar en un estofat i no sabia com/quan/on s'havien de posar :-(
ResponElimina