diumenge, 26 de febrer del 2012

Espaguetis Can Misèries

Ingredients per a 4 persones:


- 500 grams d'espaguetis
- 2 cebes mitjanes
- 100 g d'olives negres d'Aragó
- 1 llauna d'anxoves
- 50 grams de tàperes
- 300 grams de tomàquet ratllat (es pot posar directament fregit)
- Formatge ratllat
- Oli, sal i pebre 


Preu aproximat: 6-8 euros




Avui fem un plat autènticament de Can Misèries, és a dir, ben baratet: pasta. La pasta és molt energètica i no se n'ha d'abusar, però de tant i sempre per dinar se'n pot menjar ja que és sana i nutritiva. La recepta d'avui és la nostra pasta preferida per menjar espaguetis, molt gustosa i fàcil de fer.

Per començar farem la salsa, tallarem les cebes en juliana ben fineta i les posarem a daurar en una paella amb oli. Tot seguit desossarem les olives tot retirant els pinyols, tallarem les anxoves a trossos petits i ho barrejarem tot junt amb les tàperes. Amb l'ajut d'una forquilla ho aixafarem per a barrejar bé els sabors i assegurar-nos que deixaran anar tot el gust. 

Quan la ceba sigui ja cuita posarem la barreja d'olives, tàperes i anxoves i la courem un parell de minuts, per després afegir el tomàquet (si volem anar ràpid el posarem fregit). Rectifiquem de sucre per treure l'acidesa del tomàquet, sal i pebre i ho deixem coure una estona.

La salsa és la clau dels plats de pasta, així que només queda bullir els espaguetis. Ho farem quan falti poc per menjar, doncs un cop estigui feta i escorreguda, la servirem immediatament. 

Fàcil, barat i deliciós... un bon plat per a fer un dia qualsevol o inclús amb invitats de confiança, Bon profit! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada