Ingredients:
- 500g de llegum cuits
- 2 dents d'all
- suc de mitja llimona
- pebre vermell picant
- comí
- sal
- oli
- julivert
- pa de pita
Preu aproximat: 3 euros
- 500g de llegum cuits
- 2 dents d'all
- suc de mitja llimona
- pebre vermell picant
- comí
- sal
- oli
- julivert
- pa de pita
Preu aproximat: 3 euros
Avui fem una de les receptes fàcils que més ens agraden pel seu sabor i textura. A més de ser molt saludable i molt rica: Hummus.
Per fer hummus necessitem cigrons cuits, nosaltres els comprem directament a la botiga de llegum cuita al mercat o en pot al supermercat. Si els hem comprat de pot, els passarem per aigua i el colador per eliminar el suc de la conserva. Després els posarem al pot de la trituradora i afegirem la resta d'ingredients. L'all al gust segons com ens agradi, el suc de llimona, julivert, les espècies, sal i l'oli. Ho triturarem fins que quedi ben fi. En funció de la textura que tinguem afegirem més oli fins a trobar la desitjada.
Ho posarem en un bol i posarem més espècies per decorar per sobre i també una fulla de menta. Ho podem menjar sol, amb pa de pita, com a acompanyament o com vulguem.
Que vagi de gust!
Te pinta d'estar boníssim i a més a més ben baratet.
ResponEliminaConxita
Per llepar-se els dits, segur!! I ben senzill de preparar. M'agrada molt la textura que us ha quedat en el vostre.
ResponEliminaUna abraçada!