Ingredients:
- 400g de bacallà
- 1 ceba
- 1 dent d'all
- 125 ml de llet
- 75 g de farina
- 1 ou
- Pa ratllat
- sal, pebre i nou moscada
Preu aproximat: 4-6 euros
- 400g de bacallà
- 1 ceba
- 1 dent d'all
- 125 ml de llet
- 75 g de farina
- 1 ou
- Pa ratllat
- sal, pebre i nou moscada
Preu aproximat: 4-6 euros
Aquest cap de setmana vam decidir fer una recepta de croquetes que feia temps que teníem ganes de provar però mai trobàvem la ocasió. Les croquetes són un petit plaer perfecte per un bon aperitiu! (sense abusar-ne!!) Nosaltres les hem decidit fer de bacallà.
Per començar tallem l'all i el posem a una paella amb una mica d'oli a foc suau per daurar-se poc a poc. Després afegim la ceba tallada a trossos ben petits, ja que nosaltres no passarem la massa per la batedora després. Ho deixarem coure una bona estona fins que la ceba sigui ben rossa.
Per altra banda posem aigua a bullir en una cassola i un cop bulli escaldem els trossos de bacallà durant un minut a dins, el temps just per a que no sigui cru. L'escorrem bé i el tallem a trossos ben petits, els quals afegim i sofregim amb l'all i la ceba. Quan ja sigui tot ben barrejat hi afegim la farina, la qual deixem coure uns 2 minuts, sense que es cremi però que es vagi barrejant bé amb la resta d'ingredients i coent. Sal-pebrem i afegim la llet mica en mica mentre anem remenant per a que vagi lligant la massa. Un cop acabat deixem refredar a la nevera amb un paper film per evitar que es formi una crosta a la part superior.
Un cop fred, i amb l'ajuda de dues culleres, anem fent les croquetes una a una. Les passem pel pa ratllat i les afegim a una paella amb oli ben calent. Com que la croqueta és cuita, només caldrà fregir-la a foc viu durant uns 2 minuts fins que quedi ben torradeta. Esperem que us agradin tant com a nosaltres!
Bon profit!
Amb aquest post participem a la recepta del 15 i donem els aliments a la taula dels 7.000 milions de persones d’Intermón Oxfam, perquè l’única fam que existeixi sigui la fam de justícia.
Que buena pinta y encima es por una buena causa, me llevo una que me ha entrado unas ganas.
ResponEliminaPetons i Bon Nadal.
Molt bona causa!!
ResponEliminaA nosaltres ens encanten les croquetes, xo les de bacallà són de les que més!
ptns!!
Les croquetes de bacallà no podien faltar en el recull d'aperitius del 15, m'encanten!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra