Ingredients per a 2 persones:
- 250 g de tallarins d'arròs
- 2 pastanagues
- 1 pebrot verd
- 1 carbassó
- 2 cebes tendres
- 1-2 chilis
- 2 ous
- 1 llimona
- salsa de soja
- avellanes i ametlles per a la picada
- cibollet
Preu aproximat: 3-5 euros
Comencem tallant totes les verdures en juliana ben fina, hem de ser curosos ja que tindrem la verdura poc temps al foc per evitar que s'estovi massa i per tant volem que sigui ben fineta per a que es cuini més ràpid sense que quedi crua. Posem una paella gran (l'ideal seria un wok) amb un raig d'oli i hi afegim chili segons el grau de picant que vulguem (1-2 per a un plat normal, 3-4 per un plat molt picant, si no ens agrada el picant no en posem!). Anem incorporant la verdura de més dura a tova: primer la pastanaga i deixem coure 2 minuts, després el pebrot verd, el carbassó i finalment la ceba tendra.
- 250 g de tallarins d'arròs
- 2 pastanagues
- 1 pebrot verd
- 1 carbassó
- 2 cebes tendres
- 1-2 chilis
- 2 ous
- 1 llimona
- salsa de soja
- avellanes i ametlles per a la picada
- cibollet
Preu aproximat: 3-5 euros
Comencem tallant totes les verdures en juliana ben fina, hem de ser curosos ja que tindrem la verdura poc temps al foc per evitar que s'estovi massa i per tant volem que sigui ben fineta per a que es cuini més ràpid sense que quedi crua. Posem una paella gran (l'ideal seria un wok) amb un raig d'oli i hi afegim chili segons el grau de picant que vulguem (1-2 per a un plat normal, 3-4 per un plat molt picant, si no ens agrada el picant no en posem!). Anem incorporant la verdura de més dura a tova: primer la pastanaga i deixem coure 2 minuts, després el pebrot verd, el carbassó i finalment la ceba tendra.
Per altra banda bullim aigua en una cassola i hi afegim les tallarines, les quals courem el temps indicat al paquet (en el nostre cas 8 minuts). Escorrim i afegim les tallerines a les verdures, hi posem un raig generós de salsa de soja, ho barregem bé i deixem coure 2 minuts. Per separat posem dos ous a un bol i els batem. A la paella col·loquem tots els ingredients a un costat forman un munt i posem l'ou a l'altre per a que es cogui ràpid i de manera uniforma. Quan comenci a quatllar el trenquem en trossets amb l'ajuda d'una cullera i ho barregem amb les tallarines.
Col·loquem les tallarines a un plat, acompanyat d'un tros de llima o llimona, una mica de cibollet i una picada de fruits secs (cacahuets, ametlles, avellanes, el que tinguem hi anirà bé: ben esmicolats amb un morter). A la taula portem la salsa de soja per si algú en vol una mica més. Que vagi de gust!
M'encanta el pad thai, però no l'he menjat mai amb picada d'ametlles i avellanes i això li deu donar un toc molt especial.
ResponEliminaMe parece original y deliciosa esta exótica receta.
ResponEliminaPetons i Bon Any.
Què bons, aquests plats amb molta verdureta...
ResponEliminaAquests plats casolans amb un tunejat exòtic son la bomba!!! Entreu l'any amb molt bon peu...hehehe
ResponEliminaApunteu-me 4 xilis per a mi, m'agrada llepar el foc de l'infern XD
ResponEliminaAl wok ha de quedar deliciós!