Ingredients per a 4 persones:
- 4 pebrots vermells
- 2 albergínia
- 3 cebes
- 500 g de farina
- 30 cl d'aigua
- 15 cl d'oli
- Llevat fresc
- sal
Preu aproximat: 5 euros
- 4 pebrots vermells
- 2 albergínia
- 3 cebes
- 500 g de farina
- 30 cl d'aigua
- 15 cl d'oli
- Llevat fresc
- sal
Preu aproximat: 5 euros
Avui hem fet un coca d'aquelles que sempre tenen els forns i que fan una pinta espectacular: Coca d'escalivada. Per berenar, per esmorzar, per sopar, per menjar d'aperitiu... qualsevol ocasió és bona per menjar-ne.
Per començar haurem d'escalivar les verdures. Nosaltres ho fem al forn perquè no tenim barbacoa o foc... però també queda molt bo. Posem el forn a 200ºC i col·loquem primer les cebes de mida mitjana i les albergínies. Al cap d'uns 30 minuts afegim els pebrots. 30 minuts més i donem la volta a tot plegat. Finalment ho deixem 30 minuts altra vegada i l'escalivada ja estarà cuita. Ho deixem refredar tot i preparem les verdures, tot traient-ne la pell i tallant-es a tires.
Per preparar la massa, farem un mix entre pizza i coca. Així preparem en un bol la barreja de farina, llevat, oli, sal i aigua per a preparar la massa. Treballem la massa un estona fins que quedi ben homogènia i l'estirem, amb l'ajuda d'un corró sobre la safata del forn. (Sempre amb un paper vegetal per a que no s'enganxi).
Col·loquem les tires de verdura per sobre de la massa, ho amanim amb una mica d'oli i sal i ho fornegem uns 12-15 minuts a 200ºC, el just per a que la massa es cogui. Bon profit!
Fa temps que busco una recepta com aquesta, que bé, ja l'he trobat!
ResponEliminaQuina pinta mes bona que te aquesta coca!!!
ResponEliminaMe la apunto!!!
Ahhhh... quan puguis pasa pel meu blog a recollir uns quants premis!!!
http://elsfogonsdelavianuri.blogspot.com.es/2013/05/tanda-de-premis.html
Ptns i Salut!!!
Lourdes
Quina coca més bona, ara mateix em menjaria un bon tall
ResponEliminaBon cap de setmana
Conxita