Ingredients per a 2 persones
- 100 g de rúcula
- 1/4 avocat
- 4 maduixes
- 2 barres de palmito
Ingredients per als pingüins
- 1 pastanaga
- formatge per untar
- olives negres sense pinyol
- 100 g de rúcula
- 1/4 avocat
- 4 maduixes
- 2 barres de palmito
Ingredients per als pingüins
- 1 pastanaga
- formatge per untar
- olives negres sense pinyol
L'altre dia vam celebrar el sant de l'Alba, i com sempre, vam convidar a la família a fer un bon tiberi a casa. Normalment sempre fem un pica-pica per començar, amb varis plats o "platillos" que permetin fer un tastet, i després un segon plat. Com que de segon vam fer confit d'ànec, que ens agrada molt però és una mica contundent, el pica pica havia de ser més fresc i lleuger. Per tant, un dels plats que vàrem fer va ser aquesta amanida.
L'amanida porta una base de rúcula i incorpora avocat tallat a làmines ben fines, palmito a rodanxes i trosses de maduixa, per a donar-li el toc primaveral. Nosaltres ho vam servir amb una vinagreta de tota la vida, amb oli, sal i vinagre de mòdena (1 cullerada de vinagre per cada 3 d'oli).
Per acompanyar l'amanida i donar-li el toc divertit, vam construir uns pingüins ben divertits amb olives negres, formatge d'untar i pastanga. L'amic Lord Dalamar ens ho va ensenyar un cop en un sopar de tapes i la veritat és que sempre que els fem triomfem, ja que són molt divertits, lleugers i fàcils de menjar. Així que ja ho sabeu, quan ve la calor és temps d'amanides. (Encara que aquest any no n'ha fet gaire encara!) on profit!
Què divertit!!!
ResponEliminaUna amanida guapa i original, els meus fills la voldran!
ResponEliminaA casa cauen sovint aquests pingüins, tot un clàssic!
ResponElimina