dijous, 22 de novembre de 2012

Amanida d'avocat i gambes

Ingredients per a 4 persones:
- 2 avocats
- 3 tomàquets
- 1/2 ceba tendra
- 1/2 llimona
- 8 gambes
- oli i sal

Preu aproximat: 6-8 euros



A Can Misèries ens encanta l'avocat i a més a més és molt sa, així que el plat que us proposem avui és excel·lent per a qualsevol àpat. És una amanida que pot servir d'entrant per a qualsevol segon, molt fàcil i molt llaminera a la vista.

Per fer l'amanida netejarem bé els tomàquets i la ceba tendra i els tallarem a daus ben petits. Els col·loquem a un bol. Després pelem l'avocat i també el tallem a daus ben petits i el posem al bol. Ràpidament afegim sal i el suc de llimona per evitar que l'avocat ennegreixi i ho remenem amb cura de no trencar massa els trossos. El que volem fer és una amanida, no guacamole! És important que l'avocat estigui al punt de maduració. 

Col·loquem l'amanida al plat amb l'ajuda d'un motlle rodó. Per altra banda a una paella ben calenta, posem una mica d'oli i fregim les gambes pelades mig minut per banda, les quals col·loquem a sobre de l'amanida. Ja veureu quin bon contrast i que bé que lliguen les gambes amb l'avocat! Que vagi de gust.

8 comentaris:

  1. Oh oh, alvocat i gambes. A Can Misèries no us esteu de res i resulta un plat 10 molt econòmic.
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponSuprimeix
  2. Mmmmmmmmmmmmmm!!! què bo!
    Petons
    Conxita

    ResponSuprimeix
  3. Una proposta boníssima... i si no se'n va de preu encara millor!
    PTNTS
    Dolça

    ResponSuprimeix
  4. Nosaltres en fem una de similar i ens agrada molt!!
    Una amanida d luxe!
    ptns!!

    ResponSuprimeix
  5. Una combinació de sabors exquisida i la presentació, una passada.

    ResponSuprimeix
  6. Quina bona pinta! La presentació us ha quedat exquisida, ha d'estar tot boníssim! :D

    Petons ^^

    ResponSuprimeix
  7. Tens un detallet al meu blog!!!
    http://elsfogonsdelavianuri.blogspot.com.es/2012/11/nou-premi.html

    ResponSuprimeix
  8. una combinació genial! m'agraden tots els ingredients... i mira per entrant ara a les festes, pot quedar espectacular!

    ResponSuprimeix