diumenge, 7 de juliol del 2013

Tabulé

Ingredients per a 4 persones
- 200 g de cous cous
- 4 tomàquets madurs
- 1 ceba tendra gran
- 50 g de julivert 
- 1 avocat
- 1 llimona
- 20 olives verdes
- oli, sal i pebre

Preu aproximat: 3-5 euros



Arriba l'estiu i és temps de fer amanides ben fresques i lleugeres, que ens permetin gaudir d'àpats bons i saludables. Avui us proposem una bona amanida amb un toc exòtic, que de ben segur incloureu als vostres menús ràpidament: Tabulé (amanida de cous cous).

Per començar farem el cous cous, posant a bullir la mateixa quantitat d'aigua que de cous cous vulguem preparar. Quan arrenqui el bull apaguem el foc i apartem la cassola i aboquem el cous cous a dins. Remenem amb l'ajuda d'una cullera fins que el cous cous s'hidrati i absorbeixi tota l'aigua.

Mentre refreda, netegem i pel·lem totes les verdures. Tallem el tomàquet, la ceba tendra, l'avocat a quadradets petits, desossem les olives i els posem en un bol. Piquem el julivert ben fi i barregem tots els ingredients. Ho amanim amb el suc d'una llimona, una mica d'oli d'oliva verge extra, sal i pebre al gust. Ho guardem a la nevera, doncs amb la calor que fa com més ve de gust aquesta amanida és freda! Que vagi de gust.

1 comentari:

  1. Hola parella. Us trobem a faltar molt a la xarxa blogera. He vingut a mirar la vostra recepta de taboulé per fer-la demà perquè amb aquesta calor ve molt de gust una recepta fresca.
    Petons
    Conxita

    ResponElimina